Våra tjänster

Ads & Sociala Medier

Har ni svårt att se skogen för alla träd

Grundläggande principer för marknadsföring och sociala medier

Ads
ads-sociala-medier-webbyra-malmo-reklam-annonsering-annonsera
Strategi
Okad trafik

Grundläggande principer för marknadsföring och sociala medier

Grundläggande principer för marknadsföring och sociala medier

Läs mer

Annonsering på internet kan öka lönsamheten

Ads, annonsering via sökmotorer och sociala medier, kan vara riktigt värdefullt om det görs på rätt sätt. Några frågor man bör ställa sig är, vem är vår målgrupp och var finns vår målgrupp?
 

Sociala medier har blivit väldigt viktigt idag

Sociala medier är idag minst lika viktigt som företagens hemsidor, i vissa branscher kan det till och med vara viktigare att ha en stark förankring på sociala medier. Ni har säkert hört begreppet ”flest följare vinner”.

Vem är din kund? Vi hjälper dig att lista ut det!

Vi på Labified arbetar tillsammans med våra kunder för att konkretisera målgrupp och vilket eller vilka verktyg som kan ge mest önskvärt resultat.
Tillsammans med vår marknadsavdelning går vi igenom kampanjerna och kommer med idéer på vad som kan fungera mot marknaden.

Ökad trafik till er hemsida kan också öka försäljningen

Det finns många olika positiva aspekter med annonsering på internet och ett av många är att annonsering kan leda till ökad försäljning. Det innebär också att trafiken till er hemsida ökar, vilket ger er en positiv effekt på er sökordsoptimering (SEO). Läs mer om vår SEO-tjänst. Vi kan Google Ads, Facebook Ads, Instagram advertising, LinkedIn Ads och Twitter Ads.

Har ni frågor eller vill veta mer?

Labified Logo Black