Våra tjänster

SEO

Går det att hitta ert företag i de djupaste skogarna på Google

Grundläggande principer för SEO och hur vi använder det

Hastighet hemsida
Nyckel Ord
Okad trafik

Grundläggande principer för SEO och hur vi använder det

Grundläggande principer för SEO och hur vi använder det

Hastighet hemsida
Nyckel Ord
Okad trafik

Läs mer

Hur fungerar SEO?

Sökmotoroptimering är enkelt beskrivet en formula av riktlinjer som appliceras på hela din webbsida för att få fler att hitta till den. Riktlinjerna hjälper till att skapa ett intresse för din webbsida hos sökmotorer såsom Google vilket är den sökmotortjänst som svenskarna använder mest. Arbetet kan göras småskaligt men även mer omfattande för att verkligen hjälpa dig att nå ut i konkurrensen om dina kunder. 
 

Hur vi hanterar din SEO för er

Redan vid utvecklandet av en ny webbsida har vi SEO-formulan i bakhuvudet men det är självfallet även applicerbart på redan existerande webbsidor som önskar mer trafik. SEO-arbetet handlar just om att på olika sätt berätta för sökmotorerna på många och helst olika vis vad din webbsida handlar om. Sökmotorerna scannar igenom din webbsida och tittar på text, innehåll, bilder, rubrikstruktur, säkerhet, nyckelord, om den är mobilanpassad osv. utifrån en viss algoritm. Genom att optimera varje del ökar du chanserna för att Google ska titta på din sida, finna den intressant och tydlig i sitt ämne och vilja ranka den högre. Vi hjälper dig med detta så att du inte står med en tjusig webbsida som ingen hittar till. 

Hur relaterar det till er webbplats?

Ju bättre du är på att berätta för Google vad din webbsida handlar om desto högre syns du i sökresultaten. Google vill alltid erbjuda de mest korrekta sökresultaten då det dagligen görs över fem miljarder sökningar via deras tjänst. Dessutom, 80% av de som googlar något stannar oftast på de sökresultat som syns på första sidan. Det berättar hur viktigt det är att synas högt, eller att rankas högt som man brukar uttrycka det.

Vikten av en säker webbplats

Google anser att säkerhet är en mycket viktig del i SEO-formulan. Vet du med dig att du inte själv hinner med detta eller kunskaperna tryter erbjuder vi även detta som en extratjänst. Läs mer här >> 

Har ni frågor eller vill veta mer?

Labified Logo Black