Våra tjänster

Hemsida

Den som planterat ett träd har inte levt förgäves

Grundläggande principer för webbutveckling och hur vi hjälper er

Webbdesign Logo
Nyckel Ord
händer med kugge
Lätt att använda pc

Grundläggande principer för webbutveckling och hur vi hjälper er

Grundläggande principer för webbutveckling och hur vi hjälper er

Läs mer

En hemsida är som ett virtuellt skyltfönster som kan öka er omsättning

Har ni tänkt på att er hemsida är ert virtuella skyltfönster? Ett skyltfönster behöver kontinuerligt uppdateras för att ge passerande kunder lite nya intryck emellanåt. Det hjälper dessutom till att öka försäljningen.
 
Vi hjälper er till en ny hemsida eller att uppdatera er redan befintliga efter era behov, layout och budget. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte.
 

En sökordsoptimerad webbsida får fler kunder att hitta till er

Vi lägger alltid grunden för sökordsoptimering (SEO) i våra projekt. Det innebär att vi jobbar tekniskt för att sökmotorer såsom Google och Bing ska upptäcka er webbsida och se till att den blir publicerad i deras tjänst. På så vis blir det mycket enklare för era kunder att hitta er.
 
En rekommendation! Önskar man bli förknippad med specifika sökord och ge sin hemsida ytterligare en boost då kan man addera denna tjänst inom sökordsoptimering (SEO). Läs mer om våra SEO-tjänster här >>
 

Vi hjälper till med design och er grafiska profil när vi skräddarsyr er hemsida

Vi på Labified samarbetar nära med våra kunder för att skräddarsy er nya hemsida. Våra duktiga grafiker försöker fånga bolagskänslan och sedan visuellt skapa en långsiktigt hållbar grafisk profil som ska vara er till glädje i många år framöver.
 
Vi lägger alltid stor vikt på budskap och användarupplevelse. Det ska vara enkelt för era kunder att nå den information kunden söker och att komma i kontakt med ert företag.

Vi säkrar er webbsida med brandvägg, backup och viktiga uppdateringar

Vi på Labified underhåller, uppdaterar och säkrar kundernas webbsidor. Underhållsarbetet och uppdateringar genomförs på månadsbasis. Vi adderar också en virtuell brandvägg som övervakas i realtid, den skyddar mot yttre attacker såsom intrångsförsök och överlastningsattacker.
 
Om någon trots skyddet skulle lyckas förstöra något då lutar vi oss mot vår backup som går en gång i timmen 24/7/365.

Vi skapar våra hemsidor i WordPress - en av de största och mest kända CMS-systemen

WordPress innehåller de funktioner som små och medelstora företag ofta behöver och efterfrågar. Det finns möjlighet till integrationer med e-handel, olika affärssystem och mycket mer. Vi skräddarsyr webbsidan åt er.

WordPress innehåller också en enkel uppdateringsmodul – CMS (Content Management System) som gör det möjligt för dig att på egen hand enkelt uppdatera texter och bilder på din hemsida.

Har ni frågor eller vill veta mer?

Labified Logo Black