Labified tar upp kampen för kommande generationers naturupplevelser.

Det var ett enkelt beslut att fatta, alla som arbetar på Labified brinner och värnar om alla de upplevelser som finns i vår omvärld. Därför kände vi att det vad dags att byta identitet. En identitet som förknippas mer med våra värderingar. När vi såg över våra interna miljörutiner fanns det inte så mycket mer vi kunde göra för att dämpa vårt avtryck på världen. Det är vi självklart stolta över, samtidigt som vi känner att vi vill bidra ännu mer. Labified grundades av mig och Sam Wilander, vi är båda friluftsmänniskor som uppskattar och återhämtar oss ute i vår natur. Jag sitter gärna på morgonpasset i jaktlaget och lyssnar på fåglarnas morgonsång, eller tar mig en golfrunda för att kombinera motion och lugn. Sam tillbringar gärna ledig tid längs stigarna i vår underbara natur, naturens lugn i kombination med stjärnklara nätter som är balsam för själen.

I vår analys av hur vi arbetar idag kom vi fram till att vi har en helt digital produktion av marknadsmaterial. Vi använder digitala tjänster för vår kommunikation internt och externt, i vår avtalshantering och i vårt projektplaneringssystem. Ibland är kundbesök nödvändiga även om vi alltid strävar efter att försöka genomföra så många kundbesök som möjligt via digitala tjänster. När vi genomför kundbesök då kör vi på el. Våra anställda erbjuds även en flexibel arbetsplats, vilket minskar trycket på utsläpp till och från arbetet.

Nu tar vi det steget längre.

  1. Vi gör miljön till en hjärtefråga i företaget.
  2. Vi kommer klimatkompensera alla tjänsteresor med 200%.
  3. Varje kvartal utgår en uttalad del av våra intäkter till en miljöorganisation vi brinner för.

Under 2021 kommer vi fokusera på organisationer som bidrar till vår skandinaviska omvärld. Vi tycker det är viktigt att våra kommande generationer har tillgång till samma möjligheter som oss. Därför har Labified beslutat att första organisationen vi kommer bidra till är bevarandet av vår gammelskog, stiftelsen Naturarvet. Naturarvet har genom insamlingar köpt upp flera gammelskogar i Sverige som nu är skyddade för all framtid. Vill ni läsa mer https://naturarvet.se/naturarvet/varden-som-naturarvet-skapar/. Stiftelsen är inte vinstdrivande och har 90-konto. Gör som oss, skänk gärna en slant!

För att klimatkompensera tjänsteresor använder vi https://klimatkompensera.se/.

Vi öppnar gärna för samarbete i våra klimatmål, om ditt företag är intresserad av att gå ihop i någon av våra kvartalskampanjer kontakta gärna mig!

Med vänlig hälsning

Rasmus Monsen – CEO

Facebook
LinkedIn
E-Post